wooninfopunt

Woonloket nu ook voor energiebesparende maatregelen

Op het Sociaal Huis kan je aan het woon- en energieloket terecht voor al je vragen over wonen en energie(besparen). Je krijgt er alle info over sociale huisvesting, premies, de huurwetgeving, energetische renovatie en nog veel meer. Je dient hiervoor steeds op voorhand een afspraak te maken.

Er zijn nog steeds premies voor wie wil renoveren, isoleren of investeren in energiebesparende maatregelen. Zorg dat je geen eurocent mist! Mogelijk heb je ook recht op een voordelige lening aan 0% interest of een gratis energiescan. Misschien heb je gewoon nood aan advies over de energetische verbouwingen of investeringen die je wil doen aan je woning?

Ook over wonen kom je aan dit loket alles te weten. Kom ik in aanmerking voor een sociale woning? En hoe schrijf ik me in? Vragen rond woningkwaliteit? Hoe huur of verhuur ik een woning? Op deze soort vragen geven we je graag onderbouwde antwoorden.

Voor advies over premies is het handig dat je je belastingbrief van 2 jaar geleden meebrengt en offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren brengt best de meest recente afrekening mee van gas en elektriciteit.

Een bezoek aan het woon- en energieloket is altijd gratis! Vergeet niet op voorhand even contact te nemen voor een afspraak.