Bree Zomert!

Bree Zomert, en we zullen het geweten hebben! Op 29 en 30 juni vindt de tweede editie plaats, georganiseerd door Bree Beleven vzw en Stad Bree. Het belooft een gezellig gezinsgebeuren te worden met heel wat interessante koopjes, gezellige terrassen en animatie.

Je vindt er onder meer het straattheater van Cirkids en de eet- en speelstand van vzw Hedera Helix, waar de jongste bezoekers zich kunnen laten grimeren. Deze stand staat in de Opitterstraat, waar zaterdag de Line Dancers van ‘The Yellow Rose Country Dancers’ ook laten zien wat ze in huis hebben. In de Gerdingerstraat kan je luisteren naar Piet Stinckens en zijn Breese dialectliedjes.

Op het Vrijthof staat een heuse paardjesmolen waar de kinderen van kunnen genieten terwijl de ouders een plekje zoeken op het terras. Op zaterdagnamiddag zal de Breese Turnkring hier zorgen voor wat spektakel. Heb je zelf ook zin om te springen en tumbelen? Dan zak je even af naar het springkasteel op de handelszones aan de Sportlaan en de Toleik, waar enkele ballonnenclowns je verwelkomen. Deze zones zijn trouwens bereikbaar vanuit het centrum met een huifkar van Farm Fun die ieder half uur zal rijden. Verder kan je ook nog genieten van de Side Sliders die met hun telegeleide auto’s iedereen zullen verbazen met hun kunsten.

Op zondag staat er nog iets extra’s op het programma. Radiozender FM GOUD (FM 99.3) strijkt zondag tussen 14.00 u en 18.00 u neer op het Vrijthof voor een live-uitzending (Live Radio@Vrijthof). Tijdens de uitzending wordt er voor maar liefst € 5.000 aan cadeaubonnen van Breese handelaren uitgedeeld. Reden te meer om een terrasje mee te pikken in de buurt van het Vrijthof! Bovendien zijn de deelnemende winkels ook op zondag open tot 18.00 u. Indien je nog geen zomergarderobe hebt, kan je ze dit weekend vast en zeker bij elkaar shoppen!

Wij willen onze nieuwe middenstandsvereniging Bree Beleven een dikke proficiat wensen met hun programma! Koopjesdagen met zoveel extra’s voor klanten en bezoekers van het centrum en de sportlaan en Toleik maakt winkelen in Bree een groot plezier.

Denk er aan dat het centrum beide dagen van 12.00 u - 18.00 u verkeersvrij is.
Bree Zomert! Zomeren jullie mee?

Meer info:
facebook.be/breebelevenvzw
www.breebeleven.be