dag van de kringwinkel

Kringwinkel Maasland haalt gebruikte goederen op en verkoopt ze opnieuw. Hierdoor redden ze heel wat toffe spullen van de afvalberg. Op zaterdag 19 oktober viert Vlaanderen de Dag van De Kringwinkel. Benieuwd welke leuke activiteiten we voor jou in petto hebben in onze Breese Kringwinkel? Spring zeker even binnen. Op de Dag van de Kringwinkel kan je smullen van internationale hapjes. Voor de kleinsten zal er een clown aanwezig zijn en je kan mooie prijzen winnen.

Welke spullen komen in aanmerking?
Meubels, huisraad, kleding, speelgoed, fietsen, muziek, elektro en boeken, bijvoorbeeld. Ook overschotten van bouwmaterialen en seizoenartikelen zijn welkom. Het belangrijkste is dat iemand anders ze nog moet kunnen gebruiken. Ze mogen dus niet versleten of ernstig beschadigd zijn. Elektro en fietsen vormen hierop een uitzondering. Twijfel je over de herbruikbaarheid van bepaalde zaken? Wij helpen je graag telefonisch verder.

Hoe geraken gebruikte spullen in de kringwinkel?
Via ons algemeen nummer of de website kan je een afspraak maken om de goederen aan huis te laten ophalen. Wil je gebruik maken van onze inboedel- of verhuisservice om je woning leeg te laten maken? Gratis prospectie vooraf is dan meestal een goed idee. Goederen kan je ook zelf bij ons binnenbrengen van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00 u en 17.30 u.

Let op: De Kringwinkel is verhuisd naar de Gruitroderkiezel 173a!