Zet samen met vrienden en familie met eindejaar een stapje in de wereld. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis!

Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze gemeente kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis. Als inwoner van Bree kan je een gratis biljet aanvragen via onderstaande knop. 
Je ontvangt een sms-ticket, dus je hoeft niet naar het stadhuis te komen om een papieren biljet af te halen. Na registratie op krijg je een e-mail met instructies over de activatie van je sms-ticket. Per sms-ticket rekent de provider € 0,15 aan.

Met dat gratis biljet mag je vanaf oudejaarsavond 31 december om 18.00 u  tot en met 2 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

In onze gemeente legt De Lijn deze feestbussen in:

  • Feestbus 408 (Overpelt – Neerpelt – Bocholt – Bree – Gruitrode – Opglabbeek – Genk)
  • Feestbus 419 (Genk – Bree)
  • Feestbus 421 (Kinrooi – Bocholt – Peer)

Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 4 euro voor een feestbiljet. Vanaf 17 december is dit te koop in de Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18.00 uur ook bij de chauffeurs. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig op de feestbussen.

Veilige feesten gewenst!