nieuwe kinderopvang Gerkenboompje

I.s.m. Landelijke Kinderopvang organiseren we een kinderdagverblijf op welzijnscampus de Gerkenberg, nadat de vestiging van het Wiekernestje verhuisde naar de nieuwbouw in de Sint-Jacobstraat. De kindvriendelijke lokalen zijn nu eenmaal beschikbaar en de vraag naar opvanginitiatieven voor Breese kindjes blijft groot. Jolien en Kirsten, twee jonge enthousiaste onthaalouders, zetten hun schouders onder dit project en organiseren er sinds 3 januari kinderdagverblijf het Gerkenboompje. Momenteel verblijven er een tiental 0- tot 3-jarigen, maar er kan nog uitgebreid worden naar 15 kinderen.  

Niet alleen de leegstaande lokalen vroegen om terug spelende kindjes te ontvangen, ook de buren van woonzorgcentrum Gerkenberg zijn blij dat er weer jong geweld te bewonderen valt! De bewoners kwamen tijdens de opening alvast kennismaken met hun nieuwe mini-buren en hun mascotte Melvin. Naar goede traditie gaat er nog heel wat heen en zeer gewuifd worden.

 Zoek je nog een onthaalouder of heb je interesse om zelf als onthaalouder op te starten? Neem dan contact met Landelijke Kinderopvang via 089 47 34 94 of LKOmeeuwen@landelijkekinderopvang.be.