Binnenkort starten de werkzaamheden voor de heraanleg van de N721 Maaseikerbaan/Breeërweg. Tijdens deze werken wordt een volledig nieuw gescheiden rioleringsstelsel aangelegd.  Daarna vernieuwen we de rijbaan en worden de fietspaden vrijliggend gemaakt. Op deze manier draagt dit project bij aan een veiligere en comfortabelere wegomgeving voor deze belangrijke verbindingsweg. Hou steeds de signalisatie in het straatbeeld goed in de gaten en pas je rijstijl aan.

Vanaf begin februari beginnen de voorbereidende werkzaamheden van Opitter richting Maaseik. De verharding in de bermen wordt opgebroken zodat nutsmaatschappijen vanaf 11 februari hun verplaatsingswerken kunnen aanvatten. Begin mei is het tijd voor riolerings- en wegeniswerken. Deze werken zullen iets meer dan een jaar duren. We starten aan het kruispunt van de N721 Maaseikerbaan met de Omselweg om zo in de richting van Maaseik verder te werken naar het kruispunt N721 Breeërweg met de N757 Kinrooiersteenweg (Den Tip).

Voor meer info over het project en de omleidingsplannetjes verwijzen we je graag door naar de pagina over Maaseikerbaan.