fietsen

Doorheen Bree lopen verschillende fietsroutes, gaande van 17 km tot bijna 90 km zelfs. Zo kan iedereen een tocht op zijn of haar niveau kiezen en de leukste plekjes verkennen: rustige natuur of een avontuurlijk mountainbikenetwerk. In totaal beschikt Limburg over maar liefst 2000 kilometer aan knooppuntroutes. Dit netwerk wordt goed onderhouden, is meestal autovrij en wordt duidelijk bewegwijzerd.
Wie weet wat voor leuks je onderweg allemaal tegenkomt.

routes en routeplanners

Ben je op zoek naar een leuke fietsroute in Bree? Raadpleeg even deze toppers.

Wil je zelf je route samenstellen? Via onderstaande links kom je bij onze favoriete routeplanners terecht.

Met de fiets naar Bree centrum

Kom je met de fiets naar het centrum om boodschappen te doen, een horecazaak te bezoeken, of om gewoon even in ons (vernieuwde) centrum te vertoeven? Maak dan gebruik van één van onze vele fietsenstallingen! In ons centrum kan je 81 fietsrekken en 9 aanleunhekken vinden, én een distriSPOT op het Vrijthof.  

nieuwe distriSPOT 

Op het Vrijthof vind je sinds kort een knap staaltje vernieuwing en comfort voor bezoekers, geplaatst in samenwerking met Telloport. Het is een locker én een lader. En ja, ook een fietsenstalling. Comfortabel, ergonomisch, veilig, en helemaal op maat van e-bikes. Laad je elektrische fiets op aan één van de palen, of berg veilig je spullen op terwijl je geniet van een (winkel)dagje in het centrum.