de funfactor van vrijwilligerswerk

De buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg organiseren een bijscholing voor haar inwoners en erkende verenigingen. Tijdens deze dag zetten we de werking met vrijwilligers centraal. Enthousiaste, gedreven vrijwilligers met veel goesting: daar zijn we allen naar op zoek, toch? Maar hoe zit het met de goesting van de bestaande vrijwilligers? Kan je als vereniging op een ontspannen manier dingen organiseren? Of voelt het soms als verplichting om alles rond te krijgen? Wordt er gevraagd aan vrijwilligers na hun opdracht ‘is alles gelukt?’ of ‘was het leuk?’ 

Een goed evenwicht tussen hard werken en plezier beleven is dé uitdaging voor iedereen die zich vrijwillig inzet. In elk geval is één ding duidelijk: tevreden en gelukkige vrijwilligers leveren betere prestaties. Dat geeft hen meer voldoening van al die uren die ze spenderen voor jouw vereniging of club. Uiteindelijk levert dat ook meer tevreden ‘klanten’ op die gebruik maken van jullie aanbod!

De bijscholing “De FunFactor van vrijwilligerswerk” vindt plaats op 9 maart van 19.30 u tot 22.30 u in Den Ichter, Oudsbergen. Voor inwoners en erkende verenigingen uit Bree is deze bijscholing gratis, maar inschrijven is wel verplicht via onderstaande link.