breng tussen 16/6 en 12/9 je huisvuilzakken naar het recyclagepark

Heb je een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je maar beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kan je tijdens de zomermaanden deze zak naar het recyclagepark brengen.

Uitzonderlijk kan je tussen 16 juni en 12 september 2020 je huisvuilzak naar het recyclagepark brengen als je volgende regels respecteert:

  • Je mag enkel de originele bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net binnenbrengen.
  • Je registreert de zak bij het binnenbrengen via de toegangszuil. Dit is gratis. Als je nog andere fracties bijhebt, rij je een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden. 
  • Je kunt enkel tussen 16 juni en 12 september je huisvuil in bordeaux of grijze huisvuilzakken gratis op het park binnenbrengen.

Maar als je geen problemen hebt om je huisvuilzak te stockeren, kan je net zoals de rest van het jaar jouw huisvuilzak meegeven met de veertiendaagse ophaling aan huis. Niets zo eenvoudig als je zak vooraan aan je woning buiten te zetten. Op www.limburg.net/afvalkalender kan je nakijken wanneer de ophaalwagen bij je langs komt.