stadsbon Bree

Op zoek naar een leuke verrassing, een bedankje of traktatie? De Breese stadsbon is het ideale geschenk! Leuk om te krijgen, én je steunt onze lokale economie! Een etentje, een nieuwe outfit, een manicure of een lekker ijsje? Of gewoon je wekelijkse aankopen bij onze Breese bakkers, slagers of traiteurs betalen? Het is allemaal mogelijk!

Hoe werkt het?

Een stadsbon kopen is heel eenvoudig. Kies in de webshop een bedrag, betaal online, en je ontvangt na aankoop meteen een QR-code in je mailbox. De code kan je printen, op je smartphone laten staan, of opladen in de Bree App. Shoppen maar!

Daarnaast kan je de geprinte bon natuurlijk ook nog steeds aan het Onthaal van het stadhuis kopen. 

In de winkel toon je de QR-code, en de betaling is gebeurd. Je hoeft het volledige bedrag niet in één keer uit te geven. Je mag je waardebon op verschillende adressen gebruiken en zo verschillende lokale handelaars steunen.

De bon is één jaar geldig vanaf aankoopdatum.

Als je nog oude cadeaubonnen thuis hebt liggen, kan je deze gebruiken tot 31/12/2023 bij één van deze handelaars:

stadsbon voor bedrijven

Bedrijven die graag stadsbonnen aankopen voor personeel of relaties, nemen best even contact op met het Onthaal van het stadhuis via 089 84 85 00 of onthaal@bree.be. Onze medewerkers leggen je dan uit op welke manier je best de bonnen bestelt. 

meld je aan als handelaar

Wil je als handelaar deelnemen en sta je nog niet in dit lijstje? Je kan je nog steeds registreren via de knop hieronder!