centrumwerken eind oktober

De funderingswerken in de Nieuwstadstraat zijn in volle uitvoering en zullen vermoedelijk eind oktober beëindigd zijn. Hiermee zitten we in de laatste rechte lijn naar de oplevering van de centrumwerken. Onderaannemer BAHO is momenteel bezig met het realiseren van de huisaansluitingen in de Nieuwstadstraat, waarna er geklinkerd wordt. Ook het Vrijthof, de groenaanleg en verfraaiingselementen moeten nog verder afgewerkt. Wij kijken al uit naar het gemak

Week 42: 18 - 22 oktober

  • Hoogmartens is gestart met de funderingswerken, het plaatsen van de straatkolken en de boomkorven in de Nieuwstadstraat. Deze werken zijn gestart vanaf frituur Danielle richting boetiek Amai en zullen vermoedelijk vrijdag 22 oktober beëindigd worden met het plaatsen van de tweede funderingslaag.
  • ABW zet het plaatsen van de blindegeleidetegels en parkingafbakeningen in het centrum verder.
  • Het plaatsen/aanpassen van het straatmeubilair wordt door Hoogmartens verdergezet. 

Week 43: 25 - 29 oktober

  • ABW start met de bestratingswerken in de Nieuwstadstraat. Deze werken beginnen op het kruispunt van de Markt - Gerdingerstraat - Nieuwstadstraat richting Ter Rivierenwal.
  • Het plaatsen/aanpassen van het straatmeubilair en het herstellen van opleverpunten wordt door Hoogmartens verdergezet. 
  • De laatste levering van klinkers (gedeelte Markt) is voorzien op 3 december, zodat Sinterklaas veilig op pad kan! 

Winkelen en markt in het centrum

  • Volgens de huidige planningkeert de wekelijkse vrijdagmarkt binnenkort terug naar het stadcentrum. Op de Ter Rivierenwal en Grauwe Torenwal blijven net zoals voor de centrumwerken eveneens marktkramen opgesteld staan. Wij laten jullie binnenkort de nieuwe marktopstelling in detail weten.
  • Ook Bree on Ice en het eindejaarshoppen zit eraan te komen. Iedereen van het team centrumwerken doet hun uiterste best om om ook de laatste loodjes tijdig af te werken, zodat we kunnen genieten van de fijne sfeer in het centrum en het comfort van de nieuwe aanleg.

 

Dankjewel voor jullie -laatste loodjes- geduld!