centrumwerken midden oktober

De aanleg van de gescheiden riolering in het centrum is na een kleine 14 maanden afgerond.
Onderaannemer BAHO is momenteel bezig met het realiseren van de huisaansluitingen in de Nieuwstadstraat. Deze werken zullen ten laatste maandag 18 oktober beëindigd zijn. Om deze timing te halen is het mogelijk dat er zaterdag 16 oktober verder gewerkt wordt.

 

Week 41: 11 - 15 oktober

  • Onderaannemer BAHO zet de werken voor de huisaansluitingen in de Nieuwstadstraat verder. De werken aan de zijde van MIE kindermode zullen vermoedelijk woensdag beëindigd zijn. Zodra deze huisaansluitingen uitgevoerd zijn, start men aan de overkant van de straat, te beginnen vanaf frituur Danielle naar boetiek Amai met het realiseren van de huisaansluitingen. Het tijdelijk asfalt zal hiervoor telkens plaatselijk verwijderd worden, namelijk op de plaats waar een huisaansluiting voorzien is. Deze werken zullen ten laatste maandag 18 oktober beëindigd zijn. Om deze timing te halen is het mogelijk dat BAHO op zaterdag 16 oktober verder werkt.
  • Vanwege de werken voor de huisaansluitingen aan de zijde van frituur Danielle, zal de Nieuwstadstraat ter hoogte van het kruispunt met de Ter Rivierenwal, vanaf donderdag tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten worden voor voetgangers. Aan MIE Kindermode zal een strook met minderhinder steenslag aangelegd worden.
  • ABW is gestart met het plaatsen van de blindegeleidetegels in het centrum.
  • Het plaatsen/aanpassen van het straatmeubilair wordt door Hoogmartens verdergezet. 

Week 42: 18 - 22 oktober

  • Hoogmartens start met de funderingswerken en het plaatsen van de straatkolken in de Nieuwstadstraat. Deze werken beginnen vanaf frituur Danielle richting boetiek Amai. Vanaf week 43 starten de bestratingswerken in de Nieuwstadstraat.
  • ABW zet het plaatsen van de blindegeleidetegels en parkingafbakeningen in het centrum verder.
  • Het plaatsen/aanpassen van het straatmeubilair wordt door Hoogmartens verdergezet.