de grootste buurtbistro

Met de Grootste BuurtBistro steken we de horeca een hart onder de riem. Voorlopig zit uiteten gaan of een snack ter plaatse nuttigen er nog niet in... Gelukkig zijn er in Bree een heel aantal traiteurs, slagers, frituren, eethuizen en bakkers waar je een lekkere maaltijd kan bestellen en leten leveren of afhalen! 

Op de website www.degrootstebuurtbistro.be registreerden zich al 13 Breese zaken, keuze genoeg dus voor een lekkere lunch of avondmaal. Wanneer zelf koken geen optie is, denk dan zeker aan deze lokale voedingsleveranciers. Je steekt er de Breese zaken een hart mee onder de riem in deze niet-evidente tijden, en je bent zeker van een lekkere maaltijd!

Doe mee met jouw bubbel!

Spreek een tijdstip af met je virtuele gasten en nodig hen uit voor een online video gesprek op 23 mei. Open het lijstje met deelnemende zaken, maak een keuze, en plaats je bestelling. Online ontbijt, brunch, lunch, apero, diner... Alles kan, zolang je maar in je kot blijft, iets lekkers bestelt en geniet met vrienden, familie of buren via online video!

Jouw zaak toevoegen?

Wil jij je zaak toevoegen aan de website van de Grootste BuurtBistro? Registreer hem dan via https://degrootstebuurtbistro.be/zaak-toevoegen/. Mail je gegevens door naar communicatie@bree.be en wij voegen je toe aan onderstaande lijst. 

Deelnemende zaken 

Ingredi hotel-brasserie

Hotel-traiteur Mussenburghof - terug open vanaf 1/5

Gastro Kado 

't Barbeknoeierke

Restaurant Oud Bree

't Koningshof

Hoptimist

't roren ijsje

Brasserie De Kempenheuvel

Oppet vri-jthof

Bruno Foodcorner

Pollismolen

  • Molenstraat 56
  • 089 86 69 39
  • https://www.pollismolen.be/
  • afhalen na bestelling via telefoon of mail - speciale paasmenu tijdens paasweekend

Mistral

Stadscafé de Croon