magische feestdagen dankzij de Toverboom

Vorig jaar zette het Huis van het Kind haar schouders onder De Toverboom, een actie bedoeld om kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben, een extraatje te bezorgen tijdens de feestdagen. Dit was een groot succes: in totaal  konden we vorig jaar bijna 100 kinderen gelukkig maken. Daarom kondigen we graag de terugkeer van onze Toverboom aan! Deze boom, bomvol toverstafjes, zal vanaf december in de patio van het stadhuis schitteren.

Wie krijgt er cadeautjes?

Kinderen van 1 tot en met 15 jaar uit Bree kunnen aangemeld worden via verschillende organisaties die met kansengroepen werken. Deze kinderen vullen het ‘abracadabra wensenformulier’ in dat als toverstokje in de boom wordt opgehangen.

Wie tovert de cadeaus?

Onze boom hangt vol met kleine toverstafjes. Inwoners, bedrijven of organisaties van Bree nemen zo’n stafje uit de boom en toveren (of kopen) een cadeau van ongeveer € 25. Coronaproof kan ook; op vraag kan het wensenformulier per mail ontvangen worden.

Het cadeau (of geschenkbon) kan je binnenbrengen bij de Centrale balie van het stadhuis voor 18 december 12.00 u. Het is de bedoeling dat de schenker het toverstafje met cadeau inlevert zodat we weten welke cadeau bij welk kind hoort.

Het Huis van het Kind zorgt er voor dat al de cadeautjes vanaf 21 december bij de kinderen terecht komen. Dankjewel aan de schenkers die al een bijdrage leverden!

Waar staat de toverboom?

De Toverboom kan je vanaf 30 november vinden in de patio van het stadhuis. De ingang is momenteel nog steeds via de tuin (Witte Torenwal).

Toveren maar!

Wil jij ook graag iemand onvergetelijke feestdagen of een magisch eindejaar bezorgen? Kom dan een toverstafje uit de boom plukken. Wij, en alle blije kindjes, zijn jullie alvast erg dankbaar!