Pleegzorg Limburg zoekt een Brees steungezin

Pleegzorg Limburg doet een bijzondere oproep. Voor een alleenstaande, lieve mama en haar zoontje zijn ze op zoek naar een ondersteunend pleeggezin.

De mama van Kobe (schuilnaam) lijdt aan een chronische ziekte, waardoor ze een erg lage weerstand heeft. Vooral tijdens winterperiodes zorgt dit voor moeilijkheden en belandt ze vaak in het ziekenhuis. Mama gaat samen met Pleegzorg Limburg op zoek naar een warm gezin, dat de zorg voor haar zoon tijdelijk kan overnemen op momenten dat dit voor haar niet meer lukt.

Om mama te ontlasten en ervoor te zorgen dat deze jongen zich thuis voelt, vragen we om daarnaast ook één weekend per maand of per twee weken beschikbaar te zijn. Deze lieve, beetje onzekere en soms ook koppige jongen is 6 jaar. Hij zit in het eerste leerjaar, maar vindt spelen véél toffer dan leren. Vooral Lego en buitenspelen vindt hij superleuk. We zoeken een specifiek gezin uit Bree of omstreken.

Is er in jouw huis en hart nog een plekje vrij en zie jij dit engagement wel zitten? Kom dan eens luisteren op onze vrijblijvende, online infosessie op woensdag 9 december om 20.00 u. De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht: www.pleegzorgvlaanderen.be/kalenderinfo@pleegzorglimburg.be of 089 84 07 60.

Kan je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met:

  • Griet Tollet van Pleegzorg Limburg
  • 0471 72 76 47
  • griet.tollet@pleegzorglimburg.be

Alvast een hele warme dankjewel!