sinterklaasmarkt 4 december geannuleerd

❗️Annulering Sinterklaasmarkt van 4 december

De besmettingen in Bree zijn het hoogst sedert het begin van de coronacrisis. Onze Sinterklaasmarkt, die dit jaar gepland stond op zaterdag 4 december, is traditioneel een markt met heel veel gezelligheid en animatie ... en een grote massa volk.

Om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan wordt deze markt ook deze winter geannuleerd. We vinden dit bijzonder jammer, maar onze gezondheid is ons hoogste goed.

De wekelijkse vrijdagmarkten blijven voorlopig wel gewoon doorgaan! Vanaf 26 november verhuist de markt weer terug naar de binnenstad, omdat de centrumstraten voldoende klaar zijn om de marktkramen terug te ontvangen.

Voor eindejaarsinkopen die je anders op de Sinterklaasmarkt zou doen, kan je dus wel terecht op de wekelijkse vrijdagmarkt. Er is dan misschien geen randanimatie en proefstandjes, maar de marktkramers brengen wel alles mee om je kadolijstjes af te werken: een winterpyama, handschoenen, een mooi tafellaken voor de feesttafel? Of die heerlijk spekken, mandarijntjes en verse worstenboordjes? De vaste waarden blijven van de partij.

De marktkramers helpen jullie graag verder onder veilige omstandigheden! Dankjewel voor jullie begrip.

 

sint