Start schooljaar 2021-2022 Academie Bree

Vanaf 1 september start de academie weer met een nieuw creatief schooljaar. Voel je ook de muziek-, teken- of toneelkriebels, schrijf je dan nog snel in! Inschrijven kan nog tot 30 september.

Kan jij goed schilderen, tekenen en knutselen? Dan kan je vanaf 6 jaar terecht bij de academie beeldende en audiovisuele kunst.

Droom je er van om zelf op een podium te staan en toneel te spelen of leuke teksten voor te dragen. Ben je minstens 8 jaar? Kom dan naar de lessen woordkunst-drama.

Zing je altijd mee met de en sta je al te dansen wanneer je een mooie melodie hoort? Kortom, hou je van muziek en ben je 8 jaar of ouder? Dan is academie muziek zeker iets voor jou!  Als nog net te jong bent voor de academie muziek dan kan je vanaf 6 jaar terecht bij de mini academie. Hier maak je kennis met alle instrumenten en train je alvast je muzikaal gevoel met leuke liedjes.

De lessen beeldende en audiovisuele kunst worden gegeven in Bree en Opitter. Muziek en woordkunstdrama wordt enkel aangeboden in Bree. De lessen zijn enkel voor kinderen en jongeren. Volwassenen kunnen terecht bij de hoofdzetel in Maaseik.

Proefles

Twijfel je nog? Dan kan je deeerste 2 weken van septembereen proefles volgen. Geef je aan voor een proefles via academie@bree.be.

Inschrijven kan online via www.mijnacademie.be. De kostprijs bedraagt slechts € 84 voor het hele schooljaar.

Meer info: 089 84 85 66 of academie@bree.be