start werken Vaesstraat en wijziging rijrichting Opitterstraat

Rijrichting Opitterstraat

Op 3 augustus 2020 starten de werken in de Hoogstraat. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om het centrum via deze weg binnen te rijden. In plaats daarvan wijzigt de rijrichting in de Opitterstraat, zodat je op die manier het centrum kan bereiken.  

fase 1

Plannetje fase 1

Werken Vaesstraat

De werken in de Vaesstraat starten vanaf 8 augustus 2020, onder voorbehoud van omstandigheden. De verharding wordt dan opgebroken en de nutsleidingen gaan vanaf 17/8 hun werk doen. Inwoners en bezoekers kunnen hier lichte hinder van ondervinden. De bestratingswerken vinden plaats in de tweede helft van augustus. Parkeren kan niet in de straat tijdens deze werken, en de bereikbaarheid van garages of parkeerplaatsen kan tijdelijk moeilijk zijn. De straat blijft wel altijd bereikbaar via de Dekenijstraat.

Op de hoogte blijven of vragen stellen?

Wil je er zeker van zijn dat je geen update mist? Download het online buurtplatform HOPLR en registreer je met je adres.

Mail naar centrumwerken@bree.be of stel je vragen persoonlijk aan onze projectverantwoordelijken tijdens het wekelijkse spreekuur. Je vindt hen in het infopunt voor de centrumwerken op Markt z/n. Dit is de ingang tussen jeugddienst en Oxfam wereldwinkel. Je kan er (zonder afspraak) terecht elke dinsdag, van 10.00 u tot 12.00 u en dit vanaf september 2020.

Dank je voor jullie geduld!

Wij begrijpen dat de complete heraanleg van het centrum een grote uitdaging vormt! Voor ons om planning in theorie en praktijk na een lange periode van voorbereiding op mekaar af te stemmen, en hinder te beperken. Voor jullie om geduld uit te oefenen, en mee de positieve kijk te behouden. Straten openbreken zonder hinder is helaas niet mogelijk. We doen ons best om snel en vlot heraan te leggen én te communiceren.
 

Alvast bedankt voor jullie geduld!