Team Holder de Bolder staat voor jullie klaar tijdens zomer 2020

Beste ouders,

De afgelopen weken waren alvast een stevige uitdaging om de opvang voor jullie kinderen te bolwerken. Wij kijken alvast vooruit naar de zomervakantie, en willen laten weten dat de stedelijke kinderopvang net zoals andere jaren opvang voorziet in juli en augustus.

Jullie zullen begrijpen dat de voorbereidingen anders verlopen dan we gewoon zijn en dat ook wij ons moeten organiseren ifv de inperking van het coronavirus. Enerzijds zorgen de veiligheidsmaatregelen dus voor enkele praktische aanpassingen op locatie, anderzijds zullen onze toelatingsvoorwaarden ook anders zijn dan voor Corona.

Deze inschrijvingsvoorwaarden -die er de voorbije weken waren voor de buitenschoolse opvang- zullen ook voor de zomeropvang gelden. Bijgevolg kunnen deze kinderen ingeschreven worden voor de opvang tijdens de maanden juli en augustus:

  • Beide ouders werken tijdens de opvanguren buitenshuis, waarbij er geen mogelijkheid tot telewerken is en er geen andere opvangmogelijkheden zijn.
  • Eenoudergezinnen waarvan de ouder buitenshuis werkt tijdens de opvanguren en geen telewerk kan doen.
  • Kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Wanneer jullie de puzzel gaan leggen van juli en augustus, kan je dus rekenen op team Holder de Bolder. We vragen jullie wel om zoals altijd tijdig in te schrijven om zeker te zijn van een plaats. Afmelden kan nadien nog, moest er iets wijzigen in jullie zomerplanning. Zo is momenteel nog niet alle info bekend over zomeractiviteiten – en kampen, en is het inschakelen van grootouders ook nog niet evident.

Noteer alvast in je agenda:

  • Week van 1 juni: uitleg praktische afspraken en nieuwe voorwaarden op onze kanalen
  • Zaterdag 6 juni om 10.00 u: start inschrijvingen via online tool kwandoo (https://bree.kwandoo.com/)

Meer info?
Wegens Corona maatregelen helpen we je bij voorkeur via mail of telefoon verder. Je kan ons bereiken via de contactgegevens in het blokje rechtsboven.