tickets cultuurhuis Zeepziederij 2020-2021

Ben je een fan van het aanbod, de sfeer en de gezelligheid van onze Zeepziederij? Goed nieuws! Tickets bestellen voor seizoen 2020-2021 kan vanaf 1 september.

Opgelet: Omwille van een goede organisatie en betere zaalinplanning in tijden van corona kan je enkel telefonisch of aan de balie bestellen. Tijdens de openingsuren kan je dus terecht via 089 84 85 65 ofwel op Malta 11 in Bree.

Je hebt met andere woorden nog enkele dagen de tijd om -met je bubbel- je kalender(s) keurig in te plannen met de ideale selectie van voorstellingen/abonnementen. Vanaf de start van de nieuwe maand raden we wel aan snel te zijn. Er zijn helaas minder beschikbare plaatsen dan in niet-coronatijd en op = op! 

Voor de meest recente informatie over conceptabonnementen en voorstellingen in De Zeepziederij, kan je best steeds de website in de gaten houden. Na het in druk gaan van de jaarlijkse seizoensfolder werden er immers noodgedwongen nog enkele wijzigingen aangebracht in het nieuwe aanbod.  De folder bevat dus ook voorstellingen die intussen afgelast werden.

Onnodig te vermelden dat ons Zeepziederijteam alle maatregelen strikt opvolgt om je een veilige culturele avond te bezorgen! Social distance, hygiënemaatregelen, het dragen van een mondmasker, … uiteraard álles om jullie snel weer zo goed en zo veilig mogelijk te ontvangen!

Tot snel!