vaccinatiecentrum opent binnenkort in Expodroom

Bree en Oudsbergen slaan, onder leiding van Liesbeth Van der Auwera en Lode Ceyssens, de handen in mekaar om binnen Eerstelijnszone Kemp & Duin (As, Bree, Genk, Oudsbergen en Zutendaal), de inwoners van Bree en Oudsbergen te vaccineren in de Expodroom in Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord.

Groot, veilig en efficiënt

Dit is een uitgelezen locatie omwille van de vlotte bereikbaarheid, de ruime parking en de grootte van de ruimtes, zodat de circulatie corona-proof kan verlopen.

Vanaf 15 februari start de vaccinatie van het zorgpersoneel als test. Daarna wordt er gestart met het vaccineren van de inwoners van Bree en Oudsbergen volgens de Vlaamse timing en afspraken.

De inwoners van Genk, As en Zutendaal worden gevaccineerd in de Limburghal te Genk.

In volle voorbereiding

Op dit ogenblik zetten de crisiscellen, technische diensten, huisartsen en apothekers van beide gemeenten alles op alles om de hele operatie logistiek rond te krijgen en voldoende mankracht te verzamelen.

Een speciale dank aan de eigenaar van de Expodroom! 

Hou onze kanalen in de gaten voor meer info. 

Vrijwilligers 

We merken dat veel mensen zich al willen aanmelden als vrijwilliger. Het doet alvast deugd om zoveel solidariteit te zien!

Om alles in goede banen te laten verlopen, kan je je als vrijwilliger aanmelden via deze link. Door deel te nemen aan deze vragenlijst, kom je terecht in de pool van het personeel dat instaat voor het personeel van het vaccinatiecentrum dat jij aanduidt. Je kan kiezen uit de volledige lijst van alle Limburgse vaccinatiecentra, maar wordt enkel voor Bree ingeroosterd als je dit aanduidt.