actie Toverboom uitgebreid wegens groot succes

Er hingen heel wat toverstokjes in de Toverboom, die je nog tot kerstmis terugvindt in de Patio van het stadhuis. Hierop noteerden kinderen een kadowens van ongeveer € 25. Inwoners, bedrijven of organisaties konden dan dit pakje schenken, en terug onder onze boom komen leggen. Zo is er voor elk kind een fijne kerst! 

Wegens een grote stormloop zijn alle toverstafjes al verdeeld over de enthousiaste eerste weldoeners die zich aanmeldden. Wie toch nog wil deelnemen aan deze actie kan dit doen door een vrije gift over te maken op BE79 0910 0098 9833 / BIC: GKCC BE BB met vermelding van "Toverboom". Deze opbrengst wordt eveneens gebruikt om kinderen uit kansarme gezinnen te ondersteunen.

Voor wie zijn de kadootjes?

Kinderen van 1 tot en met 15 jaar uit Bree kunnen aangemeld worden via verschillende organisaties die met kansengroepen werken. We verwachten nog een heel aantal extra toverstafjes, want de Toverboomactie werd uitgebreid naar gezinnen die het door de coronacrisis financieel moeilijker hebben.
De wensenformulieren van de deelnemende gezinnen kunnen tot 18 december ingeleverd worden bij het Sociaal Huis of Huis van het Kind. (en niet tot 27 november, zoals in de oorspronkelijke brief staat).

 

Heb jij al een toverstafje?

Denk er aan om je kadootje (of geschenkbon) binnen te brengen bij de Centrale balie van het stadhuis voor 18 december 12.00 u. Het is de bedoeling dat de schenker het toverstafje met cadeau inlevert zodat we weten welke cadeau bij welk kind hoort.

Het Huis van het Kind zorgt er voor dat al de cadeautjes vanaf 21 december bij de kinderen terecht komen. Dankjewel aan de schenkers die al een bijdrage leverden!

Ook dit jaar zijn er weer bijna 200 kinderen die dankzij jullie hulp een fijn kadootje krijgen!