sport- en speelpark boneput

Sinds jaar en dag staat de Boneput garant voor uren speelplezier.

Intussen is ook het sportaanbod uitgebreid, waardoor we het park officieel kunnen benoemen tot sport- en speelpark. Om de Breeënaar op weg te helpen naar een gezonde levensstijl is er voldoende afwisseling tussen sport en ontspanning en dat voor jong en oud. Volg de “keien” verder het park in en ga gerust op ontdekkingstocht. Je vindt moderne schaapjes, speeltoestellen voor avontuurlijke meisjes en jongens, plekjes voor stille genieters. Kortom een aanbod voor groot en klein! Sporten, aan je conditie werken, skaten, keuvelen op een bankje in de schaduw en ravotten: je kan je gemakkelijk een hele dag amuseren in ons sport- en speelpark.

Neem een lekkere picknick mee, of zak af naar de cafetaria voor een fris drankje of lekker ijsje!

Speeltuinen

Speeltuinen

G-speeltuin

G-speeltuin

Het "speelpad", aangelegd speciaal voor mindervalide kinderen, is eveneens een meerwaarde voor de kleintjes onder ons.

Bronneke

Bronneke

Er was eens... een bronneke op de Boneput, waar ooit een herder zijn verloren schaapje achterna ging, tot in de waterput. Er werd nooit nog iets van hen gehoord, zeggen "ze", maar het sprookje is vandaag de dag wel levendiger dan ooit.

De “keien” op de signalisatie verwijzen trouwens naar het oorspronkelijke bronneke, dat nog altijd in het park ontspringt. Het -lekkere en gezonde- bronwater stroomt opnieuw en zoekt haar weg naar de beek dankzij een op maat ontworpen, kindvriendelijk waterparkje ter hoogte van de ingang (via de Boneputstraat). Je neemt vanaf nu dus best een handdoek en droge kleren mee als je komt (water)spelen op de Boneput.

Cafetaria

Cafetaria

Tijdens de zomermaanden kan je terecht in onze cafetaria, naast feestzaal ’t Sjèèpke, ter hoogte van het basketbalveld.

openingstijden

juni

  • woensdag, zaterdag en zondag: 13.30 u - 17.30 u

juli - augustus

  • dinsdag t.e.m. zondag: 13.30 u - 17.30 u

Feestzaal 't Sjèèpke

Feestzaal 't Sjèèpke

Je kan feestzaal 't Sjèèpke huren voor al uw feestgelegenheden, vergaderingen of bijeenkomsten:

  • capaciteit: 70 pers.
  • tarief: € 160,00 per dag
  • borden, bestek en glazen aanwezig
  • keuken: 2 ovens en inductievuren, 1 frigo
  • toog: 2 tapkranen, 4 frigo's
  • dranken: verplicht te bestellen via Brouwerij Cornelissen
  • catering: vrij naar keuze

Finse piste met fit-o-meter

Finse piste met fit-o-meter

Achter de gebouwen van de Sports & Healthclub (Kim Clijsters Academy) bevindt zich de start van de 1400m piste met fit-o-meter. De piste is volledig verlicht, waardoor je ook 's avonds veilig kan lopen. Je kan er tevens je spullen veilig opbergen in de voorziene lockers.

Outdoor fitness

Outdoor fitness

Sporten voor jong en oud? Jawel, ook onze senioren kunnen naar hartenlust komen sporten/bewegen op onze outdoor fitness. Je kan er het hele jaar door terecht voor een gezellig sportmoment. Een sportieve ontmoetingsplaats bij uitstek!

Skatepark

Skatepark

Soccerkooi

Soccerkooi

Basketbalplein/verkeersplein

Basketbalplein/verkeersplein

Op het plein staan twee basketbalringen. Ook maken menig scholen gebruik van het verkeersplein. Breng je fiets, step, driewieler of andere voertuig mee en oefen de verkeersregels!