werken Meeuwerkiezel en Maaseikerbaan voor onbepaalde duur uitgesteld

start werken N76 Meeuwerkiezel voor onbepaalde duur uitgesteld

Stad Bree, rioolbeheerder Fluvius en het Agentschap Wegen en Verkeer stellen de start van de aanleg van de vrijliggende fietspaden en de rioleringswerken op de N76 Meeuwerkiezel in Bree, tussen Gerkenberg en de grens met Wijshagen (Oudsbergen), voor onbepaalde duur uit om wille van de coronacrisis.

Infoavond uitgesteld

Ook de geplande infovergadering op woensdagavond 25 maart in de Kim Clijsterszaal van het stadhuis wordt geannuleerd. Wij bekijken de komende periode of en wanneer we een nieuwe infovergadering kunnen en mogen organiseren.  

Op de werf

Mogelijks zal de aannemer wel nog enkele bomen verwijderen met het oog op het broedseizoen dat begin april start. Alle andere werken, te beginnen met het bouwrijp maken eind maart, worden dus uitgesteld tot er meer duidelijkheid is.

Blijf op de hoogte

Bedankt voor het begrip. 

heraanleg Maaseikerbaan/Breeërweg N721 voor onbepaalde duur stopgezet

Het stadsbestuur van Bree en Maaseik, en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) informeren je dat de werken aan de Maaseikerbaan/Breeërweg N721 tussen Opitter en Neeroeteren voor onbepaalde duur worden stopgezet omwille van de coronacrisis.

Op de werf

De werf wordt deze week in alle veiligheid stilgelegd. Alle werfputten worden aangevuld en de opritten van de bewoners worden aangelegd zodat woningen met de auto bereikbaar zijn. Machines en werfmateriaal worden aan de kant gezet of opgeborgen. Ook de signalisatie, zowel in de werfzone als op de omleidingsroutes, wordt gecontroleerd.

De huidige verkeersmaatregelen blijven gelden. Er blijft met andere woorden uitsluitend eenrichtingsverkeer mogelijk van Neeroeteren naar Opitter.

Blijf op de hoogte

Wij vragen om onze online kanalen zoals deze website te raadplegen voor meer informatie in de komende dagen en weken.

Heb je ondertussen nog vragen? Contaceer dan de bereikbaarheidsadviseur van AWV, Frederik Bronckaerts, via frederik@bereikbaarheidsadviseur.be of 011 433 855.

Dankjewel voor het begrip!